bästa postorder brudföretag

7. Din presentation later passiv-aggressiv, kuslig eller desperat

7. Din presentation later passiv-aggressiv, kuslig eller desperat

En annan motiv till att du nog ej far nagra bra matchningar ar att din profil gor att du verkar pro trakig. | iStock

Som Anne Helen Petersen rapporterar for Buzzfeed, ‘det mesta fran det roliga med att betrakta in folk pratar riktig ej med dem, men tanker kungen om du vill samspraka med dem eller inte och hur ”nar du sveper igenom profiler och tittar pa foton gallande Tinder. Folk valjer att svepa at hoger baserat kungen allihopa typer fran immateriella faktorer. Men dessutom ifall du tror att du ar en tamligen attraktiv och intressant person, kanske det inte ar uppenbart pro andra Tinder-anvandare. Valj foton som kommunicerar nagot om dig istallet pro bilder dar du stirrar uttryckslost in i kameran. Och splittra dina intressen pa din profil istallet for att forfatta en vag redogorelse, blott konsumera emoji eller framfora att du ar flytande i sarkasm.

5. Dina foton skickar felaktigt signaler

Du ska stadse vara dig personligen. Men samtidigt, se till att dina foton skickar domstol signaler och malar domstol bild | iStock

Petersen rapporterar att faktorer som ras, kategori, religion och kultur allihopa spelar en roll i vara attraktioner forut andra och de profiler som vi sveper pa rak arm kungen. (OkCupids Christian Rudder inneha jatte- information om ras och tilldragning , ifall du letar efter en bra lasning om amnet.) Petersen konstaterar att ‘Ingen vill antar att deras attraktioner ar rasistiska, klassiska eller kungen annat satt diskriminerande’, dessutom om de stundtals ar det. Med det i atanke vill du vara reserverad med hur du skildrar dig sjalv om du vill maximera dina matchningar.

Om du vill att din profil amna lasas som medelklass eller overklass, valj inte ett foto dar du bar en cowboyhatt eller hanger darjamte en pickup som haller den stor du just fangade. Eller, om du ej vill att potentiella matchningar pro att omedvetet markera dig en hipster, valj inte ett bild dar ditt skagg vaxer ut och du bar haret i en manbulle. Om du inte vill att folk ska formoda att din religion ar jatte- viktig for dig, valj inte ett bild som visar tradande. Det ar inget inkorrekt med att Г¤ktenskap british byrГҐ vara dig jag, men blicka objektivt pa dina foton och bestamma om de projicerar bilden du vill att de amna.

6. Du projicerar nagra laskiga vibbar

Flertal anvandare uppskattar Tinder battre an traditionella dejtingsappar, ehuru enbart personer de har uttryckt engagemang forut kan kontakta dem. Men du nog ej far otaliga folk som uttrycker hag pro dig ifall du projicerar laskiga vibbar. Bilder som har olyckligt ansiktshar, daliga utstyrsel, morka solglasogon, ett konstigt ansiktsuttryck eller andra tvivelaktiga alternativ kan vara en stor avstangning pro potentiella matchningar. Ingen vander sig till en dejtingsapp pro att bli trakasserad, sa om du far dig att se ut som den ganska fran person som andra vill slingra i barer, ar det ej troligt att du far bra matchningar. Det betyder inga foton dar du ser frustrerad eller grinig ut. Och om du ej foreslar datum gallande offentliga platser kan du skramma bort de konsument som ar hagad av dig.

Vi inneha all vara brister, och ingen som nog vill koppla sig till eller traffa ett datum med dig forvantar sig att du amna vara perfekt. Men en presentation som later desperat, passiv-aggressiv, fortjant eller helt enkelt olustbetonad kommer ej att ge dig riktig svep. Manniskor anvander Tinder for att svira, oavsett om de ser det laka som ett spelet eller hoppas klara av njuta fran processen med att dejta. Sa plocka ej bort det roliga genom att vara negativ, eller i genom att bevilja som en forlorare i din presentation. Skriv inte ifall vilken typ av anatomi du onskar i ett datum. Anvand inte klicheer, skryt ej om din sexuella expertis, lat det inte ljuda som ifall du tror att du inneha domstol till sex eller ett forhallande och spela inte om foraldrade konsroller.